Visie

OVO beschikt over een unieke positie als dé link voor een invloedrijke samenwerking tussen enerzijds Belgische bedrijven en ondernemers én anderzijds lokale projecten en ondernemingen in lage- en middeninkomenslanden.   OVO gelooft dat ondernemers het verschil kunnen maken en biedt dan ook een uitzonderlijke piste voor de bedrijfswereld. Die kan immers dankzij OVO instappen in globale samenwerkingsprojecten tussen ondernemers. Dat past tevens in het kader van de zogenaamde ‘Sustainable Development Goals’. 
 

Expertise delen

Duurzaamheid, innovatie en sociale impact zijn voor OVO belangrijke pijlers. Het delen van expertise en kennis versterkt projecten en bedrijven die tot meer welvaart en werkgelegenheid leiden. Financieringsmogelijkheden geven deze initiatieven meer slagkracht. Daarvoor werd tevens het OVO Acceleration Fund opgericht. OVO wil immers verder groeien als expertisecentrum en actief bijdragen aan duurzame economische ontwikkeling in lage- en middeninkomenslanden. Via het ‘Sustainable Technology for Africa’ programma worden start-ups en scale-ups gestimuleerd om hun projecten uit te bouwen en sterker te vermarkten.

 

OVO wil zich nog sterker op de kaart zetten, innoverende projecten aantrekken, financieringsmogelijkheden uitbreiden en zoveel mogelijk expertise delen. Ondernemers maken inderdaad het verschil. 

Dit is ook interessant

OVO Publicaties
OVO Publicaties
Historiek
Historiek
Missie
Missie

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.